Pristupacna lokacija

Naši smještajni kapaciteti, nalaze se uz magistralni put E-65, koji iz Budve vodi ka Tivtu, na 17 km od Arerodroma Tivat, 5 km od centra Budve i nepun kilometar od plaže Jaz.

Otvoreno 24/7

Otvoreni smo 24 časa, 7 dana u nedjelji, 365 dana u godini.

Sigurne rezervacije

Uplatom iznosa 30% od ukupne cene smještaja, i njenim prijemom na naš račun, obezbeđujete svoju rezervaciju u potpunosti. Obezbjedili smo Vam ON LINE rezervaciju, po najvišim standardima u hotelijerskoj industriji.

Prijatno osoblje

Dugogodišnje iskustvo u turuzmu i razvoj kapaciteta iz ugla porodičnog biznisa, daje nam za pravo da ćete imati vrhunski tretman ukoliko se odlučite za naše smještajne kapacitete.

Besplatan Wifi

U skadu sa potrebama savremenog čovjeka, za neprestanom povezanošću i stalnom razmjenom informacija, WI-FI usluga u našem hotelu se ne naplaćuje.

Organizovanje izleta

U našoj neposrednoj blizini, sem Budve, postoje istorijski značajni gradovi, kao što su Kotor, Cetinje, Trebinje i Dubrovnik, ali i prirodno-ambijentalne cjeline Skadarsko jezero, Žabljak i Lovćen. Za sve destinacije organizujemo izlete u sopstvenom ili aranžmanu naših partnerskih firmi. Vaše je samo da izaberete.